Vajaan kahden viikon kuluttua ajettava Meksikon GP on saanut oman lisämausteensa tallien ja kuljettajien rengasvalinnoista. Luvassa on kerrankin iso joukko rohkeasti erilaisia ratkaisuja.

Pirelli tarjoaa kisaviikonloppuun tallien käytettäväksi 13 sarjaa ultrasoft-, soft- ja mediumrenkaita. Näistä tallit ovat rakentaneet kuljettajilleen mielestään sopivimman kombinaation parasta lopputulosta ajatellen.

Mercedes tarjoaa molemmille kuljettajilleen yhdeksän settiä ultrasofteja renkaita, mutta siinä missä Valtteri Bottas saa kaksi sarjaa sekä softeja että supersofteja, on Lewis Hamiltonilla käytettävissään kolme sarjaa supersofteja ja vain yksi softeja.

Ferrarilla ultrasofteja on käytössä molemmilla kuljettajille seitsemän sarjaa. Sebastian Vettel luottaa Hamiltonin tapaan vain yhteen soft-sarjaan, mutta hänen etunaan on peräti viisi sarjaa supersofteja renkaita. Kimi Räikkönen luottaa kahteen softiin ja neljään supersoftiin.

Red Bulleilla luotetaan yhdenmukaisuuteen. Daniel Ricciardo ja Max Verstappen saavat molemmat käyttöönsä kolme sarjaa softeja, neljä supersofteja ja kuusi ultrasofteja renkaita.

Valtaosa keskikastin talleista luotaa ultrasoftin voimaan. Peräti yhdeksältä kuljettajalta löytyy käytettäväksi peräti kymmenen sarjaa kyseistä rengasta.

Tutustu rengasvalintoihin kokonaisuudessaan täällä.