Viimeisimpien tietojen mukaan McLaren on irtaantunut sopimuksestaan Hondan kanssa ja siirtyy ensi kaudeksi käyttämään Renaultin valmistamia moottoreita.

McLaren-yhteistyön myötä, Renaultin ja Toro Rosson välinen yhteistyö päättyy tähän kauteen ja Toro Rosson kerrotaan solmineen Hondan kanssa kolmen vuoden sopimuksen tulevien kausien moottoriyksiköistä.

Toro Rosson venäläiskuljettaja Daniil Kvjat pysyy myllerryksen keskellä rauhallisena vaikka venäläisen paikkaa F1:ssä on kyseenalaistettu siitä lähtien, kun Max Verstappen korvasi tämän Red Bullilla viime kaudella.

– Odotan, että tiimi saa omat kuvionsa selville ensi kauden suhteen. Kun se on tehty, neuvottelemme minun tulevaisuudestani tiimissä, Kvjat kertoi crash.netin mukaan.

Toro Rossolle on useita nuoria lahjakkuuksia tyrkyllä ensi kaudeksi. Red Bullin juniorikuljettaja Pierre Gasly alkaa olla valmis F1:siin ja Toro Rosso on luonnollinen vaihtoehto nuorukaisen ensi askelien ottamiseen F1:ssä. Lisäksi, Hondan kerrotaan haluavan F1:stä paikan japanilaislahjakkuus Nobuharu Matsushitalle.

Myös Kvjat tietää, että hänen paikkansa F1:ssä ei ole sementoitu. Venäläinen vastasi yllättävän suoraan, kun häneltä tiedusteltiin, ajaako hän ollenkaan F1:ssä ensi kaudella.

– Saamme nähdä, Kvjat muotoili mystisenä.