Vaikka F1-kausi jatkuu tänään perjantaina alkavalla Malesian kisaviikonlopulla, puhuttaa Singaporen GP formulapiireissä edelleen. Kisassa koettiin heti alusta alkaen hurjaa draamaa, ja yksi pettyneistä oli McLarenia piiskaava espanjalainen Fernando Alonso.

Kuten SuomiF1 eilen artikkelissaan kirjoitti, meni keskeyttäminen espanjalaisella syvälle tunteisiin. Viatonta seinää nyrkillään moukaroinut Alonso olisi tosissaan voinut taistella Singaporessa huippusijoista, jopa podiumista.

Koska kilpailu kuitenkin päättyi täydelliseen katastrofiin, oli vaikean kauden kokenut espanjalainen luonnollisesti pettynyt. Alonson kommentista voi päätellä, että Singaporen kisassa olisi oikeasti voinut tapahtua jotain häkellyttävää.

– Se palkintokorokepaikka olisi voinut olla yksi urani suurimmista asioista ja me menetimme sen, Alonso pauhasi planetf1.comille.

Kommentti monen muun kuskin suusta olisi ollut ymmärrettävää, mutta McLaren-kuljettajan kohdalla se kuulostaa oudolta. Ainakin siinä mielessä, että mies on esimerkiksi kaksinkertainen maailmanmestari.

Toisaalta, podiumille yltäminen olisi saattanut karistaa apinan Alonson niskasta. Tällä kaudella surkeat 10 pistettä kerännyt tähti on yltänyt edellisen kerran palkintokorokkeelle Unkarissa reilut kolme vuotta sitten.