Red Bullin Daniel Ricciardo on formula ykkösten MM-sarjassa neljäntenä ja tallitoveri Max Verstappen kuudentena ennen Malesian viikonloppua. Tiimien pistetilanteessa talli miehittää puolestaan kolmatta sijaa.

Kuskien ja tiimin osalta taistelu maailmanmestaruuksista on ollut jo aikoja sitten käytännössä ohi, vaikka toki pisteiden valossa kummatkin tittelit ovat vielä mahdollisia.

Tällä kaudella yhden voiton ajanut australialainen Ricciardo ei kommenttiensa perusteella polvistele MM-kärki Lewis Hamiltonin ja mestaruudesta vääntävän Sebastian Vettelin edessä.

– Kun katson Lewisia, Sebiä ja muita kavereita huipulla, en näe, että he ovat parempia kuin minä tai Max, Ricciardo murjaisi planetf1.comille.

Red Bull on onnistunut tällä kaudella vähintäänkin hyvin, sillä kuten sanottua, talli on kahden kärkitiimin – eli Mercedesin ja Ferrarin – takana heti kolmantena valmistajien MM-kamppailussa.

Vaikka tiimissä tällä kaudella on ollut myös keskinäisiä tunarointeja, on talli pystynyt horjuttamaan Ricciardon johdolla kärkikuskeja kelvollisesti.

– Olemme jatkaneet eteenpäin. Hän pyysi anteeksi kuin mies, se oli tärkeää, Ricciardo sanoi viitaten Unkarin kisaan, joka meni häneltä täysin pieleen Verstappenin hölmöilyn takia.