Singaporen GP:n avauskierroksen tapahtumat olivat Ferrarin ja etenkin Sebastian Vettelin mestaruushaaveille kova kolaus.

Sekä Kimi Räikkönen, että Sebastian Vettel keskeyttivät kilpailun ensimmäisessä mutkassa. Italialaistallin pettymystä ei lieventänyt se, että Mercedeksen Lewis Hamilton ajoi kilpailun voittoon ja karkasi jo 28 pisteen karkumatkalle kuljettajien MM-sarjassa.

Katastrofaalisesta kisaviikonlopusta huolimatta Ferrain tallipäällikkö Maurizio Arrivabene säilyi optimistisena kommenteissaan.

– Olemme erittäin pettyneitä tulokseen, se ei todellakaan ole tulos, jota lähdimme täältä tavoittelemaan. Tämä tulos ei kuitenkaan tarkoita sitä, että mestaruustaisto on ohi – siitä tuli tämän myötä hieman vaikeampaa, Arrivabene kommentoi tallin virallisessa tiedotteessa.

– Olemme pahoillamme faniemme puolesta mutta me nousemme täältä vielä. Meillä on vahva auto, kaksi loistavaa kuljettajaa, kaikilla työntekijöillämme on Ferrari-logo leimattuna rintaan ja takaamme taistelevamme sarjan viimeiseen mutkaan asti mestaruudesta.