F1-tallit saavat ajattaa ensi vuodesta eteenpäin tuoreimpia kilpureitaan FIA:n virallisissa näytöstapahtumissa. Sarjan omistaja Liberty Media sai tahtonsa läpi maailmnan moottoriurheiluneuvoston kokouksessa.

Kesällä Lontoossa järjestetty massiivinen koko F1-perheen yhteinen näytöstapahtuma oli jättimenestys, mutta tunnelmaa latisti hieman tuoreimpien F1-menopelien puute. Nykysääntöjen mukaan tallit saavat ajattaa näytöstapahtumissa korkeintaan kolme kautta vanhoja menopelejään.

Tämän seurauksena esimerkiksi Haas ei pystynyt osallistumaan näytöstapahtumaan lainkaan, sillä se liittyi sarjaan vasta kaudella 2016. Lisäksi yksityistalli Force Indialta puuttui resursseja varustaa vanha auto, minkä lisäksi McLaren (Hondan ongelmien takia) ja Renault (entinen Lotus) ajattivat tapahtumassa vanhoja historiallisia menopelejään.

Sääntöhöllennyksen seurauksena tallit saavat ensi vuonna ajattaa vastaavalaisissa tapahtumissa uusimpia kilpureitaan.

Voimassa on kuitenkin edelleen rajoittavia sääntöjä. Autolla saa ajaa edelleen vain maksimissaan 15 kilometriä, minkä lisäksi tapahtuman pitää olla FIA:n ja Liberty Median alainen ja järjestämä. Lisäksi uusilla autoilla ei saa ajaa radoilla, jotka ovat saaneet luokituksen F1-autoille sopiviksi kisapaikoiksi.