Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoo, että Max Verstappen on käsitellyt kauden epäonnistumiset todella hyvin. Horner uskoo Verstappenin palaavan kesätauon jälkeen entistä vahvempana.

Verstappenin kausi lähti hyvin käyntiin Kiinan GP:n podiumsijoituksella, ja 35 pisteellä neljään ensimmäiseen kilpailuun. Se oli 13 pistettä enemmän kuin tallikaveri Daniel Ricciardolla. Tämän jälkeen nuorukaisen onni kääntyi.

Seuraavaan viiteen kilpailuun Verstappen keräsi vain 10 pistettä, ja samalla Ricciardo ylsi palkintokorokkeelle jokaisessa kilpailussa. Ricciardo on nyt kesätauon alkaessa 50 pistettä hollantilaista edellä.

– Danielilla on ollut loistava putki päällä. Osakilpailuvoitto on aina mahtava asia tuli se millä tavalla tahansa. Olimme onnekkaita siinä kilpailussa, mutta oli hieno nähdä Daniel keskimmäisellä korokkeella, sanoo Horner.

– Max taas joutui Barcelonassa ulos ilman omaa syytään, ja sen jälkeen moottori hajosi sekä Montrealissa että Bakussa. Niissä kilpailuissa hän olisi ollut palkintopallilla tai jopa voittanut. Se on todella turhauttavaa.

– Hän on kuitenkin suhtautunut asioihin hämmästyttävän hyvin, ja uskon hänen tulevan tauon jälkeen vahvempana takaisin.