F1i.com-sivusto rankkasi jälleen tuttuun tyyliin Itävallan GP:n kuljettajat kouluarvosanoin. Viidenneksi ajaneen Kimi Räikkösen arvosana oli 7.

– Jälleen kerran sellainen puoliksi täysi, puoliksi tyhjä suoritus Jäämieheltä. Sergio Marchionne penäsikin kilpailun jälkeen julkisesti Räikköseltä parempaa sitoutumista. Daniel Ricciardo meni jo alussa ohi Räikkösestä, samoin Romain Grosjean. Kimi tarvitsi jokusen kierroksen päästäkseen Haasista ohi. Räikkönen kävi varikolla myöhään, mikä ei ollut optimaalisin ratkaisu. Toki parempaa vauhtia löytyi toisella rengassarjalla, sivusto perusteli Räikkösen arvosanaa.

Valtteri Bottaksen voitto kirvoitti arvosanan 9. Mikähän olisi riitänyt täyteen kymppiin?

– Lähes täydellinen viikonloppu suomalaiselta. Mutta olisiko hän pysynyt paalupaikalla ilman aika-ajojen keltaisia lippuja? Sitä emme saa koskaan tietää, mutta Bottaksen aika-ajokierros oli loistelias. Ja niin oli hänen kilpailunsakin. Bottas johti lähdöstä maaliin. Hänen starttinsa oli aivan sääntöjen rajamailla. Bottas piti hajonneilla renkailla Sebastian Vettelin lopussa takanaan. Voitto alleviivasi Bottaksen mestaruusmahdollisuuksia – sekä mahdollisuuksia ajaa Mercedeksellä myös 2018, sivusto arveli.