Red Bullilla ollaan itsevarmoja sen suhteen, että Mercedes ja Ferrari saavat loppukaudeksi kovan vastuksen heistä; lisää vauhtia on luvassa.

Daniel Ricciardo voitti Bakussa ja oli kolmas Itävallassa, palkintopallisija oli hänelle jo viides peräkkäinen – toki onneakin on ollut matkassa.

– Olemme ihan varmoja, että tietyillä perinteisillä radoilla saamme eroa kutistettua entisestään. Itävallassa tulimme maaliin 10 sekunnin päässä GP-voittajasta, eikä mitään turva-autoepisodeja nähty, muistuttaa tallipäällikkö Christian Horner Motorsport.comilla.

– Olemme tehneet valtavan loikan kohti kärkeä, lisäksi meillä on piipussa paljon tavaraa tulossa. Kaikki tehtaalla painavat hommia todella rajusti.

– Se tulee johtamaan lisääntyvään suorituskykyyn jatkossakin. Ja tietenkin toivomme kovasti, että samaan aikaan myös moottoriosastolla tapahtuu kehitystä, Horner viittaa Renaultin osuuteen asiassa.

Red Bull tuo ainakin kahteen seuraavaan kilpailuun jälleen uusia osia.

– Danielilla on nyt käynyt hiukan tuuriakin, mutta hän on ajanut erinomaisesti. Maxin kohdalle on osunut kyllä kaikki mahdollinen epäonni. Daniel ei tehnyt Itävallassa yhtäkään virhettä. Hän naulasi avauskierroksen upeasti, ohitti Kimi Räikkösen aggressiivisesti mutta reilusti ja kymmenen viimeistä kierrosta olivat kaikki kuin aika-ajokierroksia, Horner kehuu.

– Viisi podiumia putkeen ja yksi voitto radoilla, missä emme kuvitelleet olevamme parhaimmillamme. Upea suoritus.