Nico Hülkenberg osoitti jälleen kuinka hyvä kuljettaja hän on vaikeissa olosuhteissa. Saksalainen ajoi upeasti Iso-Britannian GP:n viidenteen lähtöruutuun.

Renaultin auto löysi tiensä viidettä kertaa kärkikymmenikköön Hülkenbergin oltua aika-ajon kuudenneksi nopein. Hän kuitenkin nousee yhden sijan Valtteri Bottaksen rangaistuksen ansiosta.

Hülkenberg sanoo hänen tallinsa antaneen mahdollisuudet pärjätä haastavaissa olosuhteissa tehden oikeita päätöksiä oikeaan aikaan. Samalla hän myös painottaa olevansa tyytyväinen pistesijaan sunnuntain kilpailusta.

– Tänään oli hyvä aika-ajo, ja lähden matkaan heti kärkitallien takaa. Sain hyvän rytmin päälle ja meillä oli hauskaa radalla, Hülkenberg kommentoi.

– Talli teki oikeat ratkaisut radan olosuhteiden mukaan. Tunsin siten oloni rauhalliseksi ja itseluottamukseni vahvaksi, joten pystyin ajamaan hyvän kierroksen.

– Tänne tuomamme päivitykset varmasti auttoivat meitä pääsemään näin korkealle. Siitä huolimatta huomisesta tulee kova testi. Yritän ajaa puhtaan kilpailun. Aiomme puskea todella kovaa ja olen tyytyväinen, jos kotiinviemisiksi tarttuu pisteitä.