Force India antaa kuljettajin taistella jatkossakin välissään. Tallin kuljettajilla on ollut parikin yhteenottoa edellisissä kisoissa.

Kanadassa Sergio Pérez ei suostunut päästämään nopeampaa Esteban Oconia ohitseen tallin kehotuksesta huolimatta. Azerbaidžanissa Ocon oli jälleen Pérezin takana ja teki riskialttiin ohituksen, jonka seurauksena kaksikko kolaroi. Pérez joutui keskeyttämään kilpailun kolarin takia muutaman kierroksen jälkeen, mutta Ocon onnistui ajamaa itsensä pisteille.

Force Indian omistaja Vijay Mallya tiedostaa kuitenkin kaksikon olevan todella tasainen ja hyvä, mutta oli harmissaan Bakun tapahtumista.

– En muista minkään kisan luoneen niin paljoa meteliä ja keskustelua kuin Bakun kisa toi. Me todellakin otimme roolia siitä ja on edelleenkin turhauttavaa pohtia, mitä olisimme voineet saavuttaa, jos asiat olisivat menneet eri tavalla, hän sanoi Pitpassin mukaan.

Mallyan mukaan kaksikolle on tehty selväksi, että vastaavanlainen ei ole hyväksyttävää. Hän haluaa kuitenkin heidän jatkavan taisteluaan myös tulevaisuudessa.

– Bakun jälkeen kävimme tallin sisällä keskusteluja ja muistutimme kuskeille, että talli tulee ensimmäisenä. Tallikaverien ei ole koskaan hyväksyttävää kolaroida keskenään.

– Emme kuitenkaan muuta tapojamme Azerbaidžanin jäljiltä. Kuljettajamme saavat kisata vapaasti, ja olen varma, että he saivat arvokkaan oppitunnin, Mallya päätti.