Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sulkee pois Fernando Alonson siirtymisen Red Bullille tämän kauden jälkeen. Horner uskoo tallin pystyvän pitämään kiinni kuljettajakaksikostaan Max Verstappenista ja Daniel Ricciardosta, joten Alonsolle ei käyttöä tallista löydy.

Huhut Alonson mahdollisesta siirrosta Red Bullille lähtivät käyntiin eilen, kun mies kommentoi ensi kauden kuljettajatilannetta.

– Uskon ensi vuodeksi olevan enemmän liikettä kuin tiedämmekään. On olemassa talleja, joiden luulemme olevan varmoja kuljettajistaan, mutta en usko sen olevan niin selvää, että he olisivat 100-prosenttisen varmoja, Alonso sanoi.

Tällä Alonson uskottiin viittaavan juuri Red Bullin tilanteeseen, jonka on oletettu pitävän samat kuljettajat varmasti tämän kauden jälkeenkin.

– Minulla tai kenelläkään tässä tiimissä ei ole epäilystäkään mielessä siitä, että he (Verstappen ja Ricciardo) eivät olisi osa tätä tallia ensi kaudella, Horner sanoi Sky Sportsille.

– Ainoa kuljettaja, jolla oli purkuoptio, oli herra Vettel. Olemme tyytyväisiä kuljettajiimme ja he haluavat vain päästä vähän kovempaa.