Nico Hülkenbergillä on jo takanaan 124 F1-osakilpailua sekä liuta mestaruuksia muista sarjoista ennen Formula 1:een siirtymistä. Mies kävi voittamassa myös Le Mansin 24 tunnin kilpailun vuonna 2015. Voitosta erikoisen tekee se, että Hülkenberg debytoi tuolloin Le Mansin kilpailussa.

Hülkenberg kertoo Firstpostille, että kuinka erilaista rata-autolla 24 tunnin kilpailu kuin Formula 1 -auton ohjaaminen.

– Ne ovat kilpa-autoja, mutta ne ovat kovin erilaisia. Muistan, kun minun piti sopeuttaa ajotyyliäni aika paljon. Vie todella paljon aikaa tottua eroavaisuuksiin, Hülkenberg sanoi.

Renault-kuljettajalla löytyi neuvoja myös Le Mansin ensikertalaiselle Rubens Barrichellolle, kun häneltä niitä kysyttiin.

– Rubensilla on valtava kokemus Formula 1:n ulkopuoleltakin. Minun ainoa neuvoni hänelle olisi, että pysy tiellä ja varo ruuhkaa! Jos ajat LMP1-autolla, sinun pitää vain ohitella, mutta jos olet hitaammassa autossa (Barrichello ajaa LMP2-autolla), sinun tulee pitää silmät auki ja katsoa peileistä nopeamman luokan autoja. Onnea Rubensille, pidähän hauskaa, Hülkenberg kertoi ja toivotti onnea Barrichellolle.