Kimi Räikkönen sanoo, ettei Sebastian Vettel ole Ferrarin ykköskuljettaja tällä hetkellä.

Asia nousi vahvasti esille Monacon GP:ssä, kun Räikkönen otettiin varikolle kärkipaikalta paljon ennen Vetteliä, mikä nosti saksalaisen kisan kärkeen ja voittajaksi.

Motorsport.com kysyi Räikköseltä, onko Vettel Ferrarin ykköskuljettaja.

– Meillä ei ole mitään sellaista. Mutta jos kaudella tullaan tilanteeseen, että toisella on mahdollisuus mestaruuteen ja toisella ei enää ole, silloin se on ihan normaalia, Räikkönen sanoo.

– Niin se asia on ollut aina jokaisessa tiimissä, missä olen ajanut. Mielestäni meillä on reilua peliä, minulla ei ole mitään nokan koputtamista siihen. Taistelemme toisiamme vastaan niin pitkään kuin voimme. Jos jossakin kohtaa pitää tehdä jotenkin toisin, se on ihan ok.

Lewis Hamilton ehti jo kommentoida, että Ferrarin asetelma on selvä: Räikkönen on jo nyt kakkoskuski.

– En tiedä kuinka paljon hän tietää muiden tiimien asioista. Minulle on ihan sama, mitä hän sanoo. Me tiedämme, mitä me teemme, joskus tällaisia asioita vain tapahtuu, ei se ole mitenkään erikoista, Räikkönen sanoi.

– Olemme täysin vapaita kilpailemaan toisiamme vastaan. Tiedämme oman tiimimme toimintatavat ja säännöt. Tiedämme mitä tiimi haluaa, se on hyvin yksinkertaista. Taistelemme molemmat niin kovaa kuin pystymme.

– Totta kai yritämme joka kerta voittaa toisemme. Mutta joka kerta vain yksi mies voi olla ykkönen. Viimeksi se oli Vettel, sellaista tapahtuu, Räikkönen kertoi.