© Kuva: Getty Images

F1-tallipomolta kummastuttava lausunto: ”Meillä ei ole asiantuntemusta moottoreista”

Suberin tallipäällikkö Monisha Kaltenborn sanoo voivansa vain toivoa ja uskoa, että Honda tuo ensi kaudeksi moottorin, joka on tarpeeksi luotettava ja nopea. Sauber teki Hondan kanssa aiemmin sopimuksen, jonka mukaan talli siirtyy japanilaisvalmistajan riveihin.

– Me voimme vain luottaa heihin ja heidän tekemiseen, Kaltenborn sanoi crash.netille.

Kaltenbornin mukaan tallista ei löydy moottoriosaamista, joten vastuu on kokonaan Hondalla.

– Me emmme pysyt sekaantua niin paljoa. Se ei ole sopimuksen tarkoitustaan.

– Meillä ei ole asiantuntemusta moottoreista. Me voimme kyllä auttaa liitäntöjen kanssa. Se on jotain, mitä voimme tehdä, mutta meidän asiamme ydin ei ole tehdä moottoreita tai mikään niihin liittyvä asia.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!