Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff pitää Ferrarin nousua uhkaajaksi ja jopa maailmanmestariehdokkaaksi pelkästään positiivisena asiana.Wolffin mielestä se vain motivoi Mercedestä.

Kiinassa Mercedeksellä oli omat ongelmansa, kun paalupaikalta lähteneen Valtteri Bottaksen rengaspaineita ei saati generaattorin hajottua kohdilleen ja Lewis Hamilton sai rangaistuksen hidasteltuaan varikkosuoralla.

Silti Wolff myöntää, että Ferrari on nyt vakavasti otettava haastaja.

– Keskimäärin on aina mukavampi voittaa kuin hävitä. Vielä mukavampi on voittaa, kun nousemme näiden takaiskujen jälkeen. Tämä tilanne motivoi meitä todella paljon, Wolff sanoo Crash.netillä.

– F1:lle on hyväksi, että Mercedes ja Ferrari taistelevat mestaruudesta, otamme tämän urheilulliselta kannalta isona ja hyvänä haasteena.

– Kolme viime kautta meillä on ollut taistelua vain tallin sisällä. Se on jo ehtinyt vaikuttaa myös ajatusmaailmaamme, joten tämä on meille uusi tilanne. Uskon, että tiimi reagoi siihen juuri oikealla tavalla. Taistelemme yhä kilpailujen voitoista ja maailmanmestaruudesta, näen tämän edelleen positiivisena asiana, Wolff sanoo.