Kahdelle kuljettajalle lähtöruuturangaistuksia – sekä kovat rangaistuspisteet

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Haasin Romain Grosjean ja Renault’n Jolyon Palmer ovat saaneet viiden lähtöruudun rangaistuksen huomiseen Kiinan osakilpailuun. Molempien katsotaan jättäneen kunnioittamatta keltaisia lippuja Q1-osion loppuhetkillä.

Kilpailun tuomaristo katsoi molempien hidastaneen liian vähän nopeuttaan Sauberin Antonio Giovinazzin onnettomuuskohdassa. Molemmat kuljettajat kiistivät väitteen, mutta tuomaristo katsoi molempien pyrkimyksen vauhdinlaskemiseen olemattomaksi.

Lähtöruuturangaistusten lisäksi molemmille lätkäistiin peräti kolme rangaistuspistettä. Grosjeanille ne ovat vuoden ajanjaksolta ensimmäiset, mutta Palmerille niitä on kertynyt samassa ajassa jo yhdeksän. Mikäli kuljettajan tilille keryy vuoden ajanjaksolla 12 rangaistuspistettä, saa hän yhden kilpailun mittaisen ajokiellon.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!