© Kuva: Getty Images

F1-kuskin surkea alkuvuosi – ensiksi meni unelmapesti, nyt väliin jää avaustesti

Sauberin uusi kisakuljettaja Pascal Wehrlein ei pääse osallistumaan F1-kauden avaustesteihin Barcelonassa loukkaantumisen vuoksi, motorsport.com kertoo. Näin ollen jo aiemmin uutisoitu pahin uhkakuva saksalaiskuljettajan osalta toteutuu. Wehrleinin ajohommat ottaa vastuulleen Ferrarin reservikuljettaja Antonio Giovinazzi.

Wehrlein loukkasi niskansa tammikuussa Race of Champions -tapahtumassa. Mies rysäytti autonsa seinään volttisarjan päätteeksi, mutta mies sekä apukuljettaja nousivat pelottavan tilanteen päätteeksi omin voimin ulos autoistaan.

Wehrleinin alkuvuosi on ollut muutenkin synkkä. Mercedeksen junioriohjelmaan kuuluvana monet odottivat hänen saavan paikan saksalaistallista Nico Rosbergin lopetettua yllättäen uransa. Talli päätyi kuitenkin Valtteri Bottaksen palveluihin pakottaen Wehrleinin liittymään sarjan peränpitäjätalli Sauberille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!