© Kuva: Getty Images

KOMMENTTI: ”Mitä hemmettiä Juho Hänninen – parasta mitä MM-rallille on tapahtunut vuosiin!”

Vaikka Monte Carlon rallista on ajettu vasta murto-osa, jo nyt voidaan sanoa, että Tommi Mäkisen kipparoiman Toyotan vauhti on yllättänyt kaikki.

Kun Mäkinen laukoi ennen kilpailua, että tavoitteena on olla minuutin sisällä keulasta, moni hymähteli hyväntahtoisesti hölmölle kommentille. Ei hymähtele enää. Minuutin päähän ei tulla pääsemään, mutta vauhti on ollut silti parempaa kuin kukaan Mäkistä lukuun ottamatta oletti.

Etenkin Juho Hänninen paahtoi todella kilpailukyisesti Hyundain, M-Sportin Fordien ja Citroenien tahdissa ennen harmillista ulosajoaan.

Kilpailu on ollut tasainen. Tilanne on täysin toinen kuin viime vuonna, jolloin mietittiin lähinnä sitä, kuinka paljon kaikki muut jäävät Volkswagenista. Vaikka Volkswagenin lopettamista pidettiin rajuna iskuna rallille, mielestäni se on ollut pikemminkin siunaus; tällä kaudella mestaruudesta tullaan taistelemaan tiukemmin kuin iäisyyteen.

Jari-Matti Latvala ei ole saanut vielä Toyotaa kulkemaan samaan tahtiin kuin Hänninen, mutta siihen on selkeä syy. Hänninen on testannut jo pitkään Toyotaa ja tuntee auton kuin omat taskunsa, Latvala taas tuli tiimiin todella myöhään.

Silti 35-vuotiaan Hännisen kohdalla on kysyttävä, että mitä hemmettiä? Hän ajoi viimeksi kilpaa WRC-autolla 2015 kesällä. Ja nyt kaveri painoi lähes kärkitahdissa autonraakileella, joka tulee aivan varmasti paranemaan paljon kauden aikana.

Toki pitää muistaa, että nuorempana Hännistä pidettiin erittäin lahjakkaana kuljettajana, joka ei oikein koskaan saanut kunnon tilaisuutta huipputiimissä. Nyt tuo asia näyttää korjautuvan, vaikka kauan siinä kesti.

Jos Toyota pudotetaan pois, on tilanne kilpailun alun perusteella juuri sellainen kuin arveltiinkin. Hyundai on kova ja Thierry Neuville menee hienosti. Ott Tänak vie M-Sportin Fordia vahvasti, samoin Kris Meeken Citroen kulki mallikkaasti ennen ulosajoa.

Sebastien Ogier kärsii lähtöpaikastaan ykkösenä, hänellä on varmasti sama ongelma kuin Latvalalla; myöhäinen tulo talliin ei ole suonut perusteellista tutustumista autoon. Mielenkiintoista nähdä, mikä Ogierin vauhti on lauantaina, kun lähtöjärjestys on toinen.

Mutta hei, nyt MM-ralli on juuri sellaista kilpailemista kuin pitääkin. Monte Carlon kilpailun ykkösenä on Hyundai, kakkosena ja kolmosena M-Sportin Ford ja neljäntenä Toyota. Ja ilman Kris Meeken keskeytystä myös Citroen olisi kärkikahinoissa mukana. Näin sen pitääkin mennä.

LAURI HOLLO

Comments are closed.