Sauber ei ole tehnyt vieläkään jatkosopimusta brasilialaisen Felipe Nasrin kanssa.

Kaksi kautta tallissa ajanut kuljettaja kokee itse, että olisi ansainnut jatkosopimuksen. Ongelmaksi näyttää muodostuvan se, että Nasrin iso tukija Banco do Brasil löi rahahanansa kiinni.

– Mielestäni olen tehnyt kaiken mahdollisen ansaitakseni jatkopaikan. Olen pystynyt tuomaan sellaisia tuloksia, mitä F1:ssä pitääkin. Olen käyttänyt aina mahdollisuudet hyväkseni ja tuonut tallille pisteitä, Nasr sanoo F1 Todayn mukaan.

Faktaa on, että Nasr on ollut MM-pisteissä kahden kauden aikana selkeästi parempi kuin tallikaverinsa Marcus Ericsson, joka sai jatkosopimuksen.

– Ensimmäisellä kaudellani otin 27 pistettä, minkä avulla löimme jopa McLarenin. Ja kaikista vaikeuksista huolimatta tällä kaudella olen aina tehnyt parhaan mahdollisen tuloksen ja ollut monesti todella lähellä pistesijoja. Ja Brasiliassa sitten onnistuin siinä.

– Kun katsotaan kahta kauttani täällä, olen aina ollut se mies, joka tekee sen, mitä tiimi on toivonut ja halunnut. Joten olen luonnollisesti erittäin pettynyt, jos en saa jatkaa täällä ensi kaudella, Nasr tilitti.