© Kuva: Getty Images

Toto Wolff selittelee puheluaan Verstappenille: ”Yritin vain osoittaa sympatiaa”

Mercedeksen Toto Wolff selittelee puheluaan Max Verstappenin isälle Jos Verstappenille ja väittää, että mediakohina asian tiimoilta on mennyt järjettömäksi.

Media raportoi Wolffin soittaneen Jos Verstappenille ja pyytäneen tätä varmistamaan, ettei poika tule sotkemaan Mercedeksen kuljettajien MM-taistelua.
Wolffin mukaan tämä on hölynpölyä.

– Meillä oli Josin kanssa oikein mukava juttutuokio. Olemme usein jutelleet nuorista kuljettajista ja ajamisesta. Puhuin hänelle, että olen huolissani siitä negatiivisesta kierteestä, millä media on Maxin ajamista käsitellyt. Tämä oli täysin kahden yksityishenkilön välinen keskustelu, Wolff selittää F1i.comilla.

Wolff kuitenkin myönsi puhuneensa myös kauden kahdesta viimeisestä kilpailusta.

– Puhuin siitä, että jos jokin kolarointi sattuisi, media saisi siitä valtavasti vettä myllyynsä. Ja sellaisen tilanteen me voisimme ennalta välttää.

– Kunhan vain heitin sen ajatuksen ilmaan. Ei se Maxille merkitse yhtä paljon kuin kahdelle Mercedeksen kuljettajalle. Sanoin niin vain osoittaakseni sympatiaa Maxille, koska fakta on se, että mestari on joka tapauksessa toinen Mercedeksen kuljettaja, Wolff selittää.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!