© Kuva: Getty Images

Toro Rosson pomo ihmettelee Sauberin valintaa: ”En voi suositella kenellekään”

Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost sanoo olevansa yllättynyt Sauberin valinnasta ajaa ensi kausi Ferrarin tämän vuoden moottoreilla, millä se on ajanut tämänkin kauden.

Sauberin mukaan tuttu moottori auttaa heitä keskittymään paremmin auton koriin. Silti Tost ihmettelee ratkaisua, eikä tyystin vailla pohjaa: Toro Rosso ajoi tämän kauden viimevuotisilla Ferrarin myllyillä ja tiimin suorituskyky putosi kauden aikana kuin lehmänhäntä.

– En toki tiedä kaikkia yksityiskohtia ja vaikuttimia Sauberin päätöksen taustalla. Mutta en voi kokemuksemme perusteella suositella valintaa. Kauden aikana suorituskyky putoaa valtavasti, kun moottoria ei voi kehittää, Tost sanoo Crash.netillä.

– On selvää, että ratkaisu on halvempi, mutta suorituskyvyn näkökulmasta se on valtava haitta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!