© Kuva: Getty Images

Toinenkin F1-talli rahavaikeuksissa: ”Autoa on pystyttävä kehittämään”

Uutisoimme aiemmin tänään, että Force India on pyytänyt ennakkoon palkintorahoja Formula One Managementilta. Myös Manor on tehnyt samoin.

Molemmat tiimit Sauberin ohella pyysivät ”kottia” jo viime kaudella.

Manor on jäämässä tällä kaudella hyvin todennäköisesti kokonaan ilman palkintorahoja, kun se jäi Brasilian jälkeen viimeiseksi MM-pistetaulukossa, palkintorahaa maksetaan vain 10 parhaalle yhdestätoista tallista.

– Olemme pyytäneet saada viime vuoden palkintorahoja etuajassa. Näistä asioista on jo ennakkotapauksia aikaisemmilta vuosilta. Ideana on auttaa tiimejä seuraavan kauden auton rakentamisessa, Manor tiedotti Autosportin mukaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!