© Kuva: Getty Images

Näistä syistä Daniil Kvjat sai pitää paikkansa Toro Rossolla

Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost avaa syitä siihen, miksi Daniil Kvjat sai heikosta kaudesta huolimatta pitää paikkansa F1:ssä.

Moni uskoi venäläisen olevan F1-maailmassa mennyttä miestä, kun hän epäonnistui tuloksentekemisessä palattuaan Red Bullin ykköstiimistä Toro Rossolle. Jatkosopimus lyötiin kuitenkin käteen.

– Ensinnäkin, Daniil on todella lahjakas kuljettaja. Kuten tiedämme menneisyydestä, hän voitti GP3-sarjan ja älkää nyt unohtako, että hän oli keväällä Kiinan GP:ssä podiumilla. Näistä syistä luotamme häneen vahvasti edelleen, Tost kertoi F1 Todayn mukaan.

– Toinen syy on kokemuksessa. Ensi vuonna autot ovat uusia, joten kokemuksesta tulee olemaan etua. Ja Daniil on ajanut nyt jo kolme vuotta F1:tä. Ja kolmas syy on se, että me tunnemme hänet ja hän meidät. Siitä on taatusti paljon etua ensi kaudella, kun eteen tulee muutenkin paljon uusia asioita, Tost taustoittaa.

– Meillä on ensi kaudella kaksi kokenutta kuljettajaa, Toro Rossolla ei ole koskaan aikaisemmin ollut tällaista tilannetta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!