SuomiF1-sivusto listasi: Näistä asioista F1-kausi 2016 muistetaan! ”Muutosten tuulet ovat ilmassa”

Ennätyspitkä F1-kausi saatiin paketoitua viime viikonloppuna Abu Dhabin jännittävässä päätösosakilpailussa. Nico Rosbergin ja Mercedeksen mestaruusjuhlaa seuratessa on helppo vain nauttia hetkestä ja unohtaaa kaikki se, mistä aiemman 11 kuukauden aikana puhuttiin.

Mercedeksen hallinta vei suurimman jännityksen kisatapahtumista, mutta kulisseissa riitti väännettävää senkin edestä. Formula 1 on suuri koneisto, joka ei taida koskaan löytää omaa sisäistä rauhaansa. Tänä vuonna tuntui kuitenkin ajoittain siltä, että muutosten tuulet ovat ilmassa. Mitä meillä onkaan lupa odottaa tulevilta vuosilta, jää jännitettäväksi.

SuomiF1-sivusto kokoaa kuusi mieleenjäänyttä asiaa formulakaudesta 2016.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!