© Kuva: Getty Images

Sergio Perez yllättää: ”Yritän oppia paljon Esteban Oconilta!”

26-vuotias Sergio Perez sanoo odottavansa innoissaan yhteistyötä kuusi vuotta nuoremman Esteban Oconin kanssa ensi kaudella.

Vasta kesällä Spassa F1-uransa aloittanut 20-vuotias ranskalainen siirtyy Force Indialle Perezin tallikaveriksi.

– En ole kuullut hänestä mitään muuta kuin hyvää. Koko tiimi on ollut hänestä hyvin vakuuttunut ja innoissaan. Hän on loistava persoona, joka osaa antaa tarkkaa palautetta autosta ja tulee toimeen kaikkien kanssa, Perez kehuu F1i.comilla.

Nico Hülkenbergin kanssa meillä oli hienoja vuosia yhdessä ja opin häneltä todella paljon. Nyt yritän itse opettaa Estebanille kaiken mahdollisen. Mutta tämä on samalla minulle mahdollisuus oppia häneltä. On hieno mahdollisuus päästä työskentelemään nuoren kuljettajan kanssa.

Force India on ilmoittanut, ettei heillä ole ykköskuski-kakkoskuski -asetelmaa ensi kaudellakaan, vaan molempia kohdellaan tasapuolisesti.

– Totta kai pyrin voittamaan hänet aina, mutta ihan yhtä lailla pyrin tekemään mahdollisimman hyvää yhteistyötä hänen kanssaan. Nicon kanssa se toimi hienosti ja miksi ei toimisi ensi kaudellakin. Vaikka radalla taistelemme toisiamme vastaan, sen ulkopuolella teemme kaikkemme yhdessä tiimin eteen, Perez painottaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!