© Kuva: Getty Images

Rallipomo hyppäsi F1-maailmaan: ”Ensi kaudella 1+1=3″

Volkswagenin rallitiimistä McLarenille siirtynyt Jost Capito vaatii omiltaan selkeää parannusta ensi kaudella.

Volkswagenin peräsimessä Capito rouhi rallista kolme maailmanmestaruutta. Nyt hän vaatii parannusta paitsi Hondalta, myös McLarenilta.

– Odotan isoa parannusta autoon ja vielä isompaa Hondan moottoriin. Aikansa se aina ottaa, kun kaksi uutta partneria kohtaavat, eikä silloin auta se, että yhteistyötä on tehty joskus ajat sitten, Capito sanoo BBC:lle.

– Uusilla ihmisillä ottaa aina aikansa tottua toisten työtapoihin. Tässä tapauksessa puolin ja toisin. Uskon, että se on nyt onnistunut, joten pääsemme ensi kauteen tilanteessa, missä 1+1 on kolme, Capito uskoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!