© Kuva: Getty Images

Pascal Wehrlein pettyi Force Indian valintaan: ”Voisin sanoa jotakin pahaa nyt”

Pascal Wehrlein myöntää olevansa erittäin pettynyt, kun Force India valitsi kuljettajakseen hänen Manorin tallikaverinsa Esteban Oconin.

Molemmat ovat Mercedeksen suojatteja, mutta Ocon veti pidemmän tikun ja pääsee ensi kaudeksi huomattavasti parempaan autoon – Wehrleinin on jäätävä Manorille.

Toto Wolff soitti minulle ja kertoi, että he ovat valinneet Estebanin. Hän sanoi, että minun on ymmärrettävä, miksi niin kävi, ja miten voin parantaa jatkossa omia mahdollisuuksiani, Wehrlein sanoi F1 Todayn mukaan.

– Ei tämä silti ole maailmanloppu, minun on vain pystyttävä tulemaan toimeen tämän päätöksen kanssa. Voisin sanoa jotakin pahaa nyt, mutta se ei minua auttaisi. Joten haluan vain toivottaa onnea Estebanille.

– Tämä oli minulle missattu mahdollisuus. Olen kuitenkin tyytyväinen, että saan jatkaa Manorilla, ensi kaudella minun on pystyttävä ottamaan seuraava askel urallani, Wehrlein sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!