© Kuva: Getty Images

Näin Ferrari-pomo kommentoi välejään Kimi Räikkösen tallikaveriin

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene vakuuttaa hänellä ja Sebastian Vettelillä olevan fantastinen suhde, eikä hän pidä pahana saksalaiskuljettajan tunteidenpurkauksia.

Media on puhunut pitkin kautta Vettelin ja tallipomon välien kiristymisestä. Voitoton kausi on käynyt erityisesti Vettelin hermoille, ja hän on ollut varsinkin loppukauden kisoissa erittäin äreä tiimiradiokeskusteluissa. Arrivabene on saanut median puolelta paljon kritiikkiä niskaansa, ja jopa potkuhuhujen kohteeksi joutuneen italialaisen uskottiin rikkoneen välinsä nelinkertaiseen mestariin Vetteliin.

Arrivabene viittaa noille väitteille kuitenkin kinttaalla.

– Minulla ei ole yhtään ongelmaa Sebin kanssa ja olen sanonut tämän monta kertaa. Hän on hyvin tunteellinen kaveri, kuten hänen entinen pomonsa Christian Horner voi varmasti vahvistaa. Joskus hän voi olla tyytymätön tilanteeseen, mutta niin olemme mekin. Tavoitteemme ovat korkeammalla, Arrivabene totesi ESPN:n mukaan.

– Joskus adrenaliinitasot ovat pilvissä, mutta silloin minun tehtäväni johtajana on astua kehiin ja rauhoittaa tilanne.

Arrivabenen mukaan hänen ja kuljettajan välillä vallitsee syvä keskinäinen kunnioitus.

– Puhun hänen kanssaan joka päivä, Meksikon GP:n radioavautumiseen puuttuminen ei ollut mikään erityislaatuinen tilanne.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.