© Kuva: Getty Images

Meksikon GP:n likapyykkiä pestään jälleen – Ferrari haluaa uusintatutkimuksen

Ferrari on toimittanut kansainväliselle autoliitolle FIA:lle vaatimuksensa ottaa Meksikon GP:n tuomariston päätökset uudelleenkäsittelyyn.

Tuomaristo lätkäisi Sebastian Vettelille kymmenen sekunnin aikasakon saksalaisen vaihdettua ajolinjaa jarrutusalueella Daniel Ricciardon ohittaessa häntä. Rangaistuksen johdosta saksalainen putosi kolmannelta sijalta viidenneksi.

Talli tiedotti asiasta Brasilian GP -viikonlopun alla. Tallin lausunnossa se hyväksyy tosiasian, ettei tuloksiin tulla tekemän muutoksia. Se kertoo kuitenkin halunneensa nostaa asian uudelleen pöydälle sen jälkeen, kun talli sai omien sanojensa mukaan ”uusia käänteitä päivänvaloon”.

– Tulevaisuuden päätösten kannalta on kuitenkin tärkeää, että tätä asiaa tarkastellaan nyt uusien tietojenkin varjossa, talli tiedottaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!