© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton aloitti psykologisen pelin: ”Nicolla oli kaikki pelissä, eikä hän voinut minulle mitään!”

Lewis Hamilton ajoi Brasiliassa ylivoimaiseen voittoon. Hän on edelleen ennen päätöskilpailua 12 pistettä Nico Rosbergin perässä, joten kolmossijallakin Rosberg varmistaa Abu Dhabissa itselleen mestaruuden.

Hamilton lähti kommenteissaan psyykkaamisen tielle.

– Olen iloinen, kun voitin kaikki muut. Meillä oli Nicon kanssa täysin samanlainen auto, mutta hän ei voinut minulle yhtään mitään, vaikka ajoi niin hyvin kuin kykeni, Hamilton heitti Crash.netin mukaan.

– Mutta Nico tekee nyt kaiken kuten pitää, hän ajaa joka kisassa maaliin ilman ongelmia. Olen aika hankalassa tilanteessa päätöskilpailussa. Minun ajamisellani ei ole enää mitään merkitystä, koska olen kauden aikana menettänyt jo aivan liikaa pisteitä. Mutta en luovuta, voihan tässä lajissa aina sattua ihan mitä tahansa, Hamilton sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!