© Kuva: Getty Images

Kuva: Twitterissä kiertää F1-huijaus: FIA sakottaa näistä kirosanoista

Viimesunnuntaisen Meksikon GP:n kuumat varikkoviestit ovat saaneet myös F1-trollit pistämään parastaan. Moni on mennyt lankaan Twitterissä pyörivään kuvakaappaukseen, joka on todellisuudessa itse keksitty.

Kuvassa näyttäisi olevan kansainvälisen autoliiton FIA:n sivuilta otettu virallinen kannanotto, jossa kattojärjestö linjaa uudet rikemaksut jokaisesta tiimiradiossa kuultavasta kirosanasta. Esimerkiksi perinteinen F-sanalla alkava englanninkielinen ruma sana maksaisi kuljettajalle kymmenen tuhatta dollaria.

Tarkemmin tutkimalla koko kuvakaappauksen voi kuitenkin havaita olevan pelkkä huijaus. Esimerkiksi kuvaan on jäänyt lukemaan alkuperäisen kuvan otsikko. Myöskään FIA:n sivuilta ei löydy mitään vastaavaa.

Katso kuva alta tai tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!