© Kuva: Getty Images

F1-kuski vaatii: ”Meidän olisi annettava ajaa sateellakin!”

Renaultin Kevin Magnussen on sitä mieltä, että F1 on liian varovainen sadekelien suhteen.

Hänen mielestään Brasilian GP:n keskeytykset olivat ylivarovaista toimintaa. Kilpailu keskeytettiin kahdesti.

– Totta kai olot olivat haastavat. Mutta toivon silti, että näissäkin oloissa ajaisimme enemmän. Tietenkin turvallisuus on aina ykkösasia, mutta nyt tässä oltiin mielestäni jo ylivarovaisia, Magnussen sanoo GP Updatelle.

– Sadekelillä on kyse siitä, että me kuljettajat osaamme ajaa sen vaatimusten mukaan, riittävän hiljaa ja varovaisesti. Meidän on huolehdittava, että emme aja tietyn riskirajan tuolla puolen, ihan niin kuin me teemme kuivallakin kelillä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.