© Kuva: Getty Images

F1-kuljettaja vaatii: ”On aika lopettaa turvallisuuden lisääminen!”

Toro Rosson Daniil Kvjat on sitä mieltä, että F1 ei tarvitse enempää turvallisuuteen liittyviä sääntöjä ja muutoksia.

Hänen mielestään nyt olisi aika keskittyä shown parantamiseen.

– F1 on tehnyt viime vuosina todella paljon muutoksia turvallisuuden parantamiseksi. Mielestäni nyt laji on saavuttanut täysin riittävän turvallisuustason. On aika lopettaa näiden asioiden parantaminen, Kvjat sanoo GrandPrix.comin mukaan.

– On varmasti kaikille mielenkiintoista katsoa sellaisia kisoja, mitä olosuhteiden vuoksi Brasiliassa nähtiin. Nyt tämän lajin olisi aika löytää hyvä ja järkevä balanssi turvallisuuden, vauhdin ja viihteen välillä, Kvjat sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!