© Kuva: Getty Images

F1-kauhukakara: ”Outo tunne kun kausi loppuu”

Max Verstappen sanoo haluavansa vielä hyödyntää kauden kaksi viimeistä kilpailua ollakseen ensi kaudella entistäkin vahvempi.

19-vuotiaan hollantilaisen avauskausi F1:ssä ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Vaikka hän onkin kerännyt Red Bullilla ajaessaan 42 pistettä vähemmän kuin tallikaveri Daniel Ricciardo, on nuorukainen osoittanut kykynsä.

– On jotenkin outo fiilis ajatella, että jo parin viikon päästä on kauden päätöskilpailu. Mutta toki odotan kovasti, että tämä kausi saadaan pakettiin hyvillä tuloksilla ja pääsemme rakentamaan yhä vahvempaa kautta 2017, Verstappen sanoo F1i.comin mukaan.

Viikonloppuna ajetaan kauden toiseksi viimeinen GP Brasiliassa. Interlagosin rata on Verstappenin mukaan monessakin mielessä erikoinen.

– Se on aika erikoinen, korkeuserot ovat suuret ja siellä ajetaan vastapäivään. Se tekee siitä mielestäni hauskan ajaa, mutta samalla haastavan. Etenkin kakkossektori on hyvin tekninen, se on saatava onnistumaan, jos haluaa nopean kierroksen.

– Lisäksi radan historia ja siellä aiemmin koetut hienot hetket tekevät Interlagosista todella erityisen, Verstappen sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!