© Kuva: Getty Images

Video: Red Bull -kuskit hauskassa testissä – montako vaahtokarkkia suuhun varikkostopin aikana?

1,92 sekuntia.

Se on Red Bullin F1-mekaanikkojen ennätysaika varikkopysähdyksessä osakilpailun yhteydessä. Neljä rengasta vaihtuvat uusiin hämmästyttävällä taidolla.

Havainnollistaakseen tuota silmiä hivelevän kaunista suoritusta Red Bullin PR-osasto on jälleen vetäissyt ässän hihastaan. Se pisti tallin kuljettajat Daniel Ricciardon ja Max Verstappenin suorittamaan erilaisia enemmän tai vähemmän haastavia pikkutemppuja tuossa ajassa. Montako vaahtokarkkia kuljettajat saavat ahdettua suuhunsa tuossa ajassa? Entä miten pingispallot vaihtavat tuossa ajassa paikkaa kulhosta toiseen?

Nämä ja moni muu asua selviää tästä videosta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!