© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas tyytyväisenä MTV Sportille: ”Niillä sijoilla, missä kuuluukin”

Williamsin Valtteri Bottas nappasi jälleen arvokkaita päänahkoja ajamalla kahdeksanteen lähtöruutuun huomiseen Meksikon osakilpailuun. Taistelu valmistajien sarjan neljännestä sijasta Force Indiaa vastaan tulee käymään myös huomenna kuumana.

Bottas on ollut vireessä läpi viikonlopun, mutta mies oli silti hivenen yllättynyt tallin kokonaisvauhdista aika-ajoissa.

– Näytimme viimeisissä harjoituksissa paremmilta kuin olimmekaan, mutta hyvä näin. Ajauduimme jälleen niille sijoille, missä olemme viime kisoissa olleet, Bottas totesi MTV Sportille viitaten samassa nipussa olemiseen Force Indioiden kanssa.

Muuttuvat lämpötilat ovat asettaneet oamt haasteensa auton säätämiselle.

– Tänään iltapäivällä auto oli vähän aiempaa levottomampi. Mutta eilisten harjoitusten perusteella uskon huomisen kisan olevan kannaltamme ok.

Taktiikka on jälleen tärkeässä roolissa viimeisistä pistesijoista taisteltaessa.

– Täällä on iso ero, miten eri renkaat käyttäytyvät. Meidän täytyy lähteä liikkeelle superpehmeillä renkaille, joten kaikki pitää saada natsaamaan kohdilleen. Katsotaan miten käy Force Indioiden kanssa, Bottas summasi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!