Ricciardon juhlinta sulattaa jokaisen F1-fanin sydämen – katso railakkaat kuvat ”kenkäshampanjasta”

Daniel Ricciardo on tuonut F1-palkintopallijuhlallisuuksiin uuden perinteen, joka on ainakin ravistellut F1-väkeä, jos ei muuta. Ricciardo on ottanut tavaksi hörpätä kuohujuomaa ajokengästään kilpailun päätteeksi.

Viime kerran jälkeen Ricciardo lupasi juoda kengästään vasta sen jälkeen, kun hän ajaa jälleen GP-voittoon. Tänä sunnuntaina tuo lupaus sitten toteutui, joten Ricciardo pisti kerralla haisemaan. Sen lisäksi, että hän hörppi juomaa itse, tarjoili hän kenkäänsä myös kaikille muille palkintopallivierailijoille. Omat kulauksensa saivat niin Max Verstappen, Christian Horner kuin Nico Rosbergkin. Podiumhaastattelija Mark Webber ehti heittämään kengän pois ennen kuin hänen vuoronsa olisi koittanut.

Red Bullin kaksoisvoitto oli tallille ensimmäinen lähes kolmeen vuoteen. Varikon iloisimmasta tyypistä ei kuitenkaan tänä sunnuntaina ole epäilystä, ja sen todistavat nämä kuvat.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!