© Kuva: Getty Images

Pierre Gasly uskoo yhä F1-paikkaan 2017

20-vuotias ranskalainen Pierre Gasly jaksaa uskoa, että hänelle on yhä paikka F1-kuljettajapaikkojen tuolileikissä kaudelle 2017.

Gaslya on viety mediassa Toro Rossolle Daniil Kvjatin tilalle. Venäläinen on kuitenkin parantanut otteitaan ja samaan aikaan Gaslyn ajosuoritukset GP2:ssa ovat ailahdelleet. Yhdeksässä viime kilpailussa Gasly on ollut palkintopallilla vain kolmesti ja menettänyt johtonsa sarjassa italialaiselle Antonio Giovinazzille, joka on voittanut edellisistä viidestä kilpailusta kolme.

– Ei kukaan ole koskaan sanonut, että minun on voitettava GP2 päästäkseni F1:een, mutta totta kai sarjan voittaminen on tavoitteeni. Nyt on vain yritettävä ajaa loppukausi mahdollisimman hyvin ja odottaa, mihin se johtaa, Gasly sanoo Grandprix.comin mukaan.

– Vielä on liian aikaista päätöksille. Tulemme keskustelemaan Helmut Markon kanssa tulevaisuudestani jossakin vaiheessa. Minulla on joka tapauksessa vielä vuosia jäljellä sopimuksestani Red Bullin kanssa, se ei pääty tähän kauteen, tiimin nuorten kuljettajien kehitysohjelmaan kuuluva Gasly paljastaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!