© Kuva: Getty Images

P3: Hamiltonin takana tiukka taisto – Kimi Räikkönen mukana kymmenyspelissä

Malesian GP:n kolmannet vapaat harjoitukset päättyivät tuttuun tapaan Mercedeksen ykkössijaan, kun Lewis Hamilton kellotti nopeimman ajan 0,445 sekunnin erolla toiseksi sijoittuneeseen Max Verstappeniin. Mercedekset, Ferrarit ja Red Bullit sijoittuivat tuloslistalla kuitenkin sekunnin sisälle, joten aika-ajojen kärkisijoista voidaan odottaa tiukkaa vääntöä. Mercedes-kuljettajat sa

Nico Rosberg oli kolmanneksi nopein ennen Ferrarin Kimi Räikköstä ja Sebastian Vetteliä. Räikkönen kiersi radan kaikkiaan 15 kertaa. Williamsin Valtteri Bottas oli kahdeksas ja tallikaveri Felipe Massa kymmenes.

Aika-ajot starttaavat kello 12 Suomen aikaa.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!