© Kuva: Getty Images

P1: Räikkönen ja Bottas aloittivat ilahduttavalla vauhdilla

Mercedeksen Lewis Hamilton ajoi nopeimman ajan Meksikon GP:n ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa. Brittikuski ajoi kärkiajaksi 1.20.914. Hamilton ajoi kärkiaikansa kovimmalla rengasseoksella.

Seuraavana tulosluettelossa olivat Ferrari-kuljettajat. Sebastian Vettel oli toinen ja Kimi Räikkönen kolmas. Ferrarit olivat liikkeellä superpehmeillä renkailla, jotka ovat kertaluokkaa Hamiltonin valintaa pehmeämpiä. Räikkönen jäi Hamiltonin ajasta 0,158 sekuntia.

Pehmeimmillä renkailla ajaneet Force Indian Sergio Perez ja Nico Hülkenberg ehtivät myös Williamsin Valtteri Bottaksen edelle. Williamsin vauhti on ollut yleensä perjantaisin heikompaa, joten Bottaksen suoritusta voidaan pitää hyvänä. MM-sarjan kärkinimi Nico Rosberg oli seitsemäs.

Tänään ajetaan vielä toiset harjoitukset.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!