© Kuva: Getty Images

Max Verstappenille ja Kimi Räikköselle kaksijakoiset varikkokäynnit

Red Bullin Max Verstappenin eilisestä kilpailusta jäi mieleen miehen yllättävä ja täysin pipariksi mennyt varikkokäynti, kun mies kurvasi renkaanvaihtoon tiimin tietämättä. Pitkä pysähdys maksoi hollantilaiselle useita sijoituksia, mutta keskeytykseen päätyneen suorituksen takia sillä ei ollut lopulta suurtakaan väliä.

Verstappen sai kuitenkin nimiinsä myös kilpailun nopeimman varikkokäynnin. Red Bull seisoo avaus-stopissa paikoillaan vain 2,1 sekuntia. Se oli sadasosan nopeampi kuin Mercedeksen Nico Rosbergin stoppi.

Myös Kimi Räikköselle varikkokäynti aiheutti suurta harmia, sillä kiinnittämättä jäänyt rengas aiheutti hänen keskeyttämisensä hyvältä sijoitukselta. Ongelma tapahtui kolmannella ja suomalaisen viimeisellä pysähdyksellä. Ferrari-miehistö oli kuitenkin kisassa jälleen nopea. Räikkösen ensimmäisessä pysähdyksessä renkaat vaihtuivat uusiin vain 2,2 sekunnissa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!