© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton: ”Toivottavasti en nyt mokaa startissa”

Lewis Hamiltonilla on ollut paljon ongelmia tällä kaudella nimenomaan starteissa. Nytkin hän lähtee paalulta Meksikon GP-kilpailuun.

Mercedeksen auton kytkin ei ole toiminut tällä kaudella toivotulla tavalla, jokusen kerran Hamilton on jäänyt starteissa täysin telineisiin.

– Uskon, että kytkin on nyt kunnossa, lähden ihan luottavaisena kilpailuun. Täällä on pitkä lähtösuora ennen ykkösmutkaa, joten lähdön merkitys korostuu entisestään. Ohittaminen ei ole tällä radalla helppoa, joten kärkipaikka on pystyttävä pitämään. En todellakaan halua mokata ja olla kakkosena siinä kohtaa, Hamilton sanoi Sky Sportsille.

Hamilton myöntää, ettei hänen itseluottamuksensa ole ollut tällä kaudella aina ihan huipussaan.

– Olisipa minulla ollut tämä itseluottamus jo alkukaudesta, mikä minulla nyt on. Olisin nyt aivan eri tilanteessa. Mutta nyt ei auta muu kuin tehdä parhaansa joka hetki, virheisiin ei ole varaa, Hamilton sanaili.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!