Lehti: Ferrarin jättänyt huippuinsinööri tekemässä paluun F1:iin – kilpailijan riveissä

Ferrarin teknisenä johtajana tämän vuoden heinäkuuhun asti toiminut James Allison käy neuvotteluja Red Bullin kanssa, uutisoi Auto Motor und Sport -lehti. Lehden tietojen mukaan Allisonista halutaan suunnittelijavelho Adrian Neweyn työn jatkajaa härkälaumalle.

Ferrarille Allison siirtyi vuonna 2013 Lotukselta, jossa hänen suunnittelemansa autot siivittivät Kimi Räikkösen useisiin huippusuorituksiin. Allison sai käännettyä vaikean kauden 2014 jälkeen Ferrarin kurssin hetkellisesti ylöspäin, mutta talli on vaipunut uudelleen syöksykierteeseen Allisonin jätettyä tallin aiemmin tällä kaudella henkilökohtaisten syiden vuoksi. Allisonin vaimo menehtyi yllättäen keväällä.

AMuS:in mukaan Allisonin perässä ovat myös McLaren ja Renault.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!