© Kuva: Getty Images

Kuva: F1-tähti Lewis Hamilton mukana sotapelissä – tällaiselta hän näyttää!

Call of Duty -pelit ovat tällä hetkellä yksi suosituimmista videopelisarjoista. Nopeatempoisuutensa ja varsinkin moninpelinsä ansiosta supersuosittu pelisarja on varsinkin nuoremman väestön mieleen. Pelisarjan pelejä on myyty kaikkinensa huimat yli 250 miljoonaa kappaletta.

Call of Duty on tuttu myös F1-sarjan hallitsevalle maailmanmestarille Lewis Hamiltonille. Nyt brittikuski on saanut upean huomionosoituksen myös pelin kehittäjiltä, kun F1-vauhtihirmu on saanut oman pikselinäköisversionsa tulevaan Call of Duty: Infinite Warfare -peliin.

Hamiltonin näköishahmon voi nähdä pelin välianimaatioissa useaan otteeseen, lupaavat pelinkehittäjät. Hamiltonilla on myös luvassa puherooleja.

– Olen otettu tästä saamastani kunniasta. Olen ollut pelisarjan fani jo vuosia, Hamilton itse kiitteli.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!