© Kuva: Getty Images

Huhumylly halutusta F1-ajopaikasta kiihtyy: ”Olisin tyhmä, jos en haaveilisi siitä”

Nico Hülkenbergin avoimeksi jättämää paikkaa Force Indialla kärkkyvät lähes kaikki kuljettajat F1-hierarkian keskikastista ja häntäpäästä. MM-sarjan neljännessä sijassa kiinni olevaan talliin ollaan huhupuheissa oltu viemässä melkein tusinan verran kuljettajia. Nyt soppaan on heitetty sekaan myös ruotsalaiskuski Marcus Ericssonin nimi.

Sauberilla toista kauttaan kisaava Ericsson omaa ajotaitojensa lisäksi myös vahvan taloudellisen tuen, joten hän on varmasti mielenkiintoinen vaihtoehto tallille. Ruotsalaiskuljettaja myöntää myös itse Autosportille harppauksen ylöspäin kiinnostavan.

– Tavoitteenani on saada ajopaikka ensi kaudeksi jostain keskikastin tiimistä. Olen jatkamassa todennäköisesti Sauberilla, mutta olisin tyhmä, jos en haaveilisi myös paikasta Force Indialla. Tallilla on erinomainen keskikastin auto, Ericsson toteaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!