© Kuva: Getty Images

Haas-pomo ei laita huonoja tuloksia epäonnen piikkiin: ”Tämä on oma syymme”

Tulokastalli Haasin alkukausi oli mainio, mutta mitä pidemmälle kautta on edetty, sitä hankalammaksi on homma mennyt.

Malesiassa molemmat tiimin kuljettajat Romain Grosjean ja Esteban Gutierrez keskeyttivät. Grosjeanilta räjähtivät jarrut ja Gutierrezilta irtosi etupyörä kesken kilpailun. Myös Singaporen viikonloppu oli täynnä ongelmia; Romain Grosjean ei pystynyt lopulta edes starttaamaan kisaan. Tallipäällikkö Günther Steiner ei kuitenkaan suostu syyttämään pelkästään huonoa onnea.

– En voi sanoa, että olisimme olleet vain epäonnisia. Sellainen kuulostaa aina selittelyltä. Elämässä kaikki ovat oman onnensa seppiä. Mutta se on myönnettävä, että meille on sattunut paljon sellaista, mikä ei ole ollut omissa käsissämme, Steiner sentään myöntää.

– On vain saatava taas kaikki palikat kohdalleen. Toki voimme kutsua tätä epäonneksikin, mutta silti se on oma syymme.

– On selvitettävä ongelmat ja ratkottava ne. Olemme aikuisia ja tällaista tapahtuu tuon tuosta. Vasta silloin osoittaa vahvuutensa, kun on ongelmissa ja pystyy selättämään ne. Ja ainoa konsti siihen on nyt raju työnteko, Steiner naulaa Motorsport.comilla.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!