© Kuva: Getty Images

F1-kuski toivoo tallilleen pisteavausta onnen avittamana: ”Normaalioloissa vauhtimme ei riitä ”

Sauberin tilanne F1-sarjassa on tukala. Sveitsiläistallin pistetili on edelleen avaamatta, ainoana tallina koko sarjassa. Jääminen viimeiseksi tietäisi jo ennestäänkin taloudellisissa ongelmissa painivalle tallille tukalia oltavia tulevaisuuden suhteen, vaikka uudet omistajat ovatkin tuoneet vakautta talliin.

Felipe Nasr ajaa tallissa toista kautta. Viime vuonna brasilialainen toi tallille mukavat 27 pistettä, mutta tänä vuonna pääsy kymmenen parhaan joukkoon ei ole ollut edes lähellä. Nasr tietääkin kalustonsa asettamat rajoitteet.

– Meillä on tulossa pieniä päivityksiä autoomme seuraavaan osakilpailuun Japaniin, mutta tarvitsemme rutkasti onnea, jos haluamme saavuttaa pisteitä loppukauden aikana. Tällä hetkellä karu tosiasia on valitettavasti se, ettei vauhtimme riitä normaaleissa olosuhteissa pisteille, Nasr myöntää Autosportille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!