© Kuva: Getty Images

Carlos Sainz häipymässä: ”En voi olla koko elämääni Red Bullin kolmosmies”

Toro Rosson Carlos Sainz jr sanoo ymmärtävänsä, että hänen mahdollisuutensa nousta Red Bullin ykköstiimiin ovat heikot.

Niinpä hän kertoo olevansa hyvin todennäköisesti lähdössä muihin maisemiin, kun sopimus energiajuomajätin kanssa loppuu kauden 2017 jälkeen.

– Minun kannaltani valitettavaa on, että Red Bull tuntuu olevan hyvin tyytyväinen nykykuljettajiinsa. Heille on varmasti hyvä, että minä olen varalla, jos jotakin sattuu. Mutta en voi olla koko elämään vain Red Bullin kolmosmies, Sainz sanoo F1 Todayn mukaan.

– He ymmärtävät tilanteeni, eivätkä asetu poikkiteloin, jos haluan lähteä muualle kauden 2017 jälkeen. Totta kai toivon, että saan mahdollisuuteni Red Bullilla, mutta ei se kovin todennäköiseltä näytä. Minulla on uralleni kovat tavoitteet ja kaudella 2018 haluan olla tiimissä, missä pystyn niitä toteuttamaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!