© Kuva: Getty Images

Williams olisi todella halunnut Jenson Buttonin: ”Olisin rakastanut sitä”

Williamsin tallipäällikkö Claire Williams kertoo, että he olisivat todellakin halunneet kokeneen Jenson Buttonin riveihinsä ensi kaudeksi.

Kun Felipe Massa ilmoitti lopettavansa, piti moni Buttonin saapumista varmana. Mutta Button ilmoittikin tehneensä kaksivuotisen sopimuksen McLarenin kanssa, mutta pitävänsä ensi kaudella välivuoden kilpailemisesta.

– Kaikki tietävät, että olimme erittäin kiinnostuneita Jensonista. Ja miksi emme olisi olleet? Hän on todella lahjakas ja kokenut kuljettaja, jonka kaikki haluaisivat tiimiinsä, Williams sanoo Sky Sportsilla.

– Ilmoitus Jensonin välivuodesta on iso harmi koko lajille. Kun Felipe lopettaa, menetämme kaksi lajin legendaa samaan aikaan.

– Olisin rakastanut sitä tilannetta, että Jenson olisi tullut meille, brittikuljettaja brittiläisessä tallissa on ollut aina unelmani. Mutta kuka tietää, ehkä vielä joskus, Claire Williams harmittelee.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.